Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto

4

17.03.2020

 

4

OTM, LL.M. Meri-Katriina Pyhärannan eurooppaoikeuden väitöskirjan arvosteleminen

 

Valmistelija: Annikki Honkanen

OTM Meri-Katriina Pyhärannan väitöskirjaksi tarkoittama tutkimus "A Regulated Land Access and Compensation Model: Towards More Sustainable and Efficient Shale Gas Development in the European Union?" on tarkastettu julkisesti 18.2.2020. Vastaväittäjä, tohtori Bram Delvaux (Eubelius) puoltaa väitöskirjan hyväksymistä opinnäytteenä oikeustieteen tohtorin tutkintoa varten ja esittää arvosanaksi "kiittäen hyväksytty".

 

Yliopistolain (558/2009) 44 §:n mukaan ennen väitöskirjan arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Väittelijällä ei ole huomautettavaa lausunnosta. Vastaväittäjän lausunto ja kustoksen lausunto ovat esityslistan liitteenä.

 

Itä-Suomen yliopiston johtosäännön (1.1.2017) 9 §:n mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on arvostella väitöskirjat. Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan hyväksymien määräysten mukaan

1. yhteiskuntatieteiden, historian ja maantieteiden väitöskirjat arvostellaan asteikolla I - L

2. kauppatieteiden, oikeustieteiden, terveystieteiden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon väitöskirjat arvostellaan asteikolla hylätty - hyväksytty - kiittäen hyväksytty.

 

Yliopistolain (558/2009) 29 §:n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne monijäsenisen hallintoelimen jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on otettu professorin tehtävään.

 

 

Esitys:

Asiassa annetun lausunnon perusteella tiedekuntaneuvosto arvostelee OTM Meri-Katriina Pyhärannan väitöskirjan arvosanalla "kiittäen hyväksytty".

 

 

Päätös:


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa