Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa

Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto

§ 7

25.03.2020

 

Uuden varajäsenen määrääminen tiedekuntaneuvoston professorit -ryhmään

 

 

Valmistelija: Ulla Hurskainen

 

 

Vaalijohtosäännön (1.1.2017) 13 §:n mukaan, jos tiedekuntaneuvoston jäsen menettää vaalikelpoisuuden tai eroaa omasta pyynnöstään toimielimen jäsenyydestä, tulee henkilökohtainen varajäsen hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Jos varajäsen menettää vaalikelpoisuuden, eroaa omasta pyynnöstään tai hänestä tulee toimielimen jäsen, määrää tiedekuntaneuvosto tiedekuntaneuvoston uudenvarajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi vaalin tuloksen perusteella tai jos se ei ole mahdollista, asianomaista ryhmää kuultuaan.

Professori Stefan Werner on toiminut varajäsenenä filosofisen tiedekuntaneuvoston tiedekuntaneuvostossa. Hän on pyytänyt eroa tiedekuntaneuvoston varajäsenen tehtävästä.

 

Tiedekunnan professorikuntaa on kuultu uuden varajäsenen valinnasta sähköpostitse 19.2.-27.2.2020 välisenä aikana. Esitys uudesta tiedekuntaneuvoston varajäsenestä on professori Larisa Leisiö. Varsinaisena jäsenenä toimii professori Pertti Anttonen.

 

Esitys:

Tiedekuntaneuvosto määrää tiedekuntaneuvoston uudeksi varajäseneksi professori Larisa Leisiön vuoden 2021 loppuun kestäväksi toimikaudeksi.

 

Päätös:

Esityksen mukainen.


Edellinen asia | Seuraava asia Kokousasia PDF-muodossa